NIEUWS

 

 

 

03/12/2022

update: op zaterdag 3 december enkele dagen vroeger dan verwacht is Mette bevallen van  7 pupjes. Zowel haar dracht als het werpen zijn vlot verlopen. Het zijn 4 reutjes en 3 teefjes. Net zoals haar 1ste nestje is ze overdag bevallen (tussen 11u55 en 17u30). Mette is een heel zorgzame mama en zijzelf en haar pupjes doen het prima. Binnen enkele weken komt papa Drako zijn "kinderen" bewonderen.

www.drako-von-der-königshardt.de

 

 

 

30/10/2022

update: vandaag heeft Ullien haar 3de show gelopen in de jeugdklasse. Voor de derde maal op rij heeft ze het super gedaan, wat maakt dat ze vanaf nu haar 1ste titel heeft, nl. "Belgisch jeugdkampioene".

 

 

 

 

9/10/2022

update: na 3 progesterontesten bleek Mette op dinsdag 4 oktober (wereld dierendag) de ideale waarde te hebben om tot bij Drako von der Königshardt te rijden. Na een korte kennismaking volgde al snel een natuurlijke en vlotte dekking. Eind deze maand weten we of ze effectief drachtig is. Zo ja, dan verwachten we pupjes rond sinterklaas. We duimen alvast voor een vruchtbare en goede dracht.

 

 

 

 

De site van Drako:   www.drako-von-der-königshardt.de

 

 

 

16/10/2021

update: woensdag 13 oktober is Mette bevallen van maar liefst 8 op het eerste zicht gezonde pupjes.  Het werpen verliep net zo spoedig als de dracht. Het eerste pupje werd geboren om 17u12 en het laatste om 21u20. Het zijn 5 reutjes en 3 teefjes. De pupjes en mama "Mette" stellen het wel en papa "Elvis" is heel fier! Alle pups zijn reeds bemiddeld.

 

 

 

 

 

18/08/2021

update:  Donderdag 12 aug. ben ik met ons Mette tot bij de knappe jonge reu "Elvis von der Königshardt" gereden. Na enkele dagen op en af te rijden naar Duitsland en Mette het leuk vond om animeer meisje te spelen, had Elvis maandag 16 aug. beslist om tot de paring over te gaan. Deze hebben ze samen tot een goed einde gebracht. ♥♥♥♥♥♥♥☺

Zo doet Elvis zijn naam alle eer aan. Dit is nl. ook de overlijdens dag van de echte Elvis (Presley).

Nu is het duimen voor een vruchtbare en goede dracht.

De site van Elvis: www.elvis-von-der-königshardt.de